Oprichting Huurdersvereniging Accio

23-06-2016

Op 23 juni 2016 ondertekende het oprichtingsbestuur de statuten bij de notaris. Het nieuwe bestuur bestaat uit vijf huurders van Talis uit Nijmegen en Wijchen. De voorzitter is Mevrouw Riek Janssen. De bestuursleden zijn Juriaan van Waalwijk, Cor van der Wielen, Mark van de logt en Pim van Ginneken. Zij waren allen voorheen actief lid van het Huurdersplatform Accio. De wil is er bij het bestuur om de opgebouwde werkwijzen en participatievormen te behouden en de constructieve samenwerking met Talis verder te verstevigen. Ze vindt het belangrijk om de open en uitnodigende relatie met huuders te continueren en samen plannen te blijven maken. De oprichting van de huurdersvereniging ziet het bestuur als een kans om verder te groeien als gesprekspartner en belangenbehartiger van huurders in het overleg met Talis en de gemeenten.