Uitnodiging

Algemene Ledenvergadering huurdersvereniging Accio

Zaterdag 24 november 2018 13.30 – 16.00 uur.

Wijkcentrum Hatert, Couwenberghstraat 22, Nijmegen

Accio is de huurdersvereniging die opkomt voor de belangen van alle Talis huurders. Accio vind het belangrijk dat u meedenkt over hoe we de belangen van huurders zo goed mogelijk voorop kunnen zetten. We nodigen u dan ook van harte uit om daarover met ons mee te komen praten op onze Algemene Ledenvergadering (ALV).

Op het programma van de ALV staan:

13.00 uur inloop in Wijkcentrum Hatert

13.30 uur opening en welkom door Riek Jansen, voorzitter Accio

13.40 uur even bijpraten: wat heeft Accio het afgelopen halfjaar voor en met u gedaan?

14.10 uur in gesprek met Walter Hamers, directeur-bestuurder van Talis, over de relatie tussen Talis en Accio

14.30 uur presentatie en bespreking uitkomsten achterbanraadpleging Accio

- presentatie uitkomsten

- in gesprek: wat vindt u belangrijk voor Accio? Waaraan wilt u een bijdrage leveren?

15.45 uur oproep: doe mee met Accio!

16.00 uur gelegenheid tot napraten met een drankje

Oproep Accio: doe mee met Accio!

Accio wil een vereniging zijn met betrokken en actieve leden. Kom daarom naar de ALV op 24 november as. Maar denk en doe ook mee op onze themabijeenkomsten of in één van de werkgroepen! Of lijkt een bestuursfunctie u wat? We kunnen uw betrokkenheid en actie goed gebruiken.

Maar alles begint met lid worden van Accio. Dat is gratis. Lid worden kan bij binnenkomst op de ALV van 24 november as, maar meldt u zich a.u.b. vooraf aan. U kunt ook een e-mail sturen of even bellen: bel naar 06 26 25 89 69 of mail naar: secretariaat@hv-accio.nl .

Meer info over Accio kunt u vinden op: website www.hv-accio.nl e-mail: info@hv-accio.nl

tel: 06 25 26 89 69 facebook: https://www.facebook.com/AccioHuurdersvereniging/

We heten u van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 24 november.

Hartelijke groet, namens het Bestuur van Accio

Voorzitter Accio