Afscheid Arno Broere

Op 26 november 2020 nam Arno Broere officieel afscheid als penningmeester van Accio. Zijn afscheid was het gevolg van zijn verhuizing naar Mook, waadoor hij niet langer van Talis huurt. Als gevolg van Corona kon pas op 3 augustus 2021 zijn afscheid met het bestuur van Accio en de medewerkers van Talis gevierd worden.

Namens het bestuur van Accio waren Riek Janssen, Hans Heinink en Gé Vos aanwezig bij zijn afscheidsdiner. Namens Talis waren Vera de Wildt, Kim Kerckhoffs, Ronald Leushuis en Walter Hamers aanwezig.

Walter Hamers complimenteerde Arno met zijn inspanningen voor de werkgroep Duurzaamheid en zijn positieve bijdrage aan het bestuur van Accio. Daarnaast stond hij stil bij de introductie van het ‘Huisbaasje’. Arno was indertijd de drijvende kracht achter dit kastje waarmee bewoners hun energieverbruik in huis kunnen monitoren.

Namens het bestuur van Accio bedankte Riek Janssen het voormalig bestuurslid. “Accio mist zijn kennis, ervaring en fijne persoonlijkheid”, aldus de voorzitter.

Op de foto v.l.n.r. Hans Heinink, Arno Broere, Riek Janssen en Walter Hamers.