Bespaar op uw energiekosten met de waardebonactie van Winst uit je woning

We zijn met z’n allen druk bezig met het verduurzamen van woningen. Dit doen we bijvoorbeeld door onderhoud aan uw woning en door duurzaam te bouwen. Maar ook kleine aanpassingen in en rondom uw woning kunnen bijdragen aan het verduurzamen van uw woning. Daarom zijn de gemeentes Wijchen en Nijmegen samen met Winst uit je woning een waardebonactie gestart voor energiebesparende producten. Hier kan u van profiteren. Een actie, die Accio en Talis graag promoten! 

Wilt u ook uw gebruik van gas, water en elektriciteit (verder) verlagen? Volg dan de online informatieavond over energie besparen én vraag de gratis cadeaubon aan. Met deze bon kunt u gratis besparende producten kopen ter waarde van 50 euro. Bijvoorbeeld radiatorfolie of ledlampen. Of een douchekop waarmee u water bespaart.


Volg de online informatieavond over energie besparen
Hoe bespaar ik het beste energie in huis? Hoe kies ik de juiste ledlamp? En wat is radiatorfolie? Deze vragen hebben heel veel mensen. Tijdens de online informatieavond krijgt u eenvoudige en handige tips over besparen. Ook kunt u vragen stellen. Na afloop krijgt u een informatiepakket.

Dinsdag 14 december van 19:30 tot 20:30 uur
Aanmelden is eenvoudig:

  1. Ga naar www.nijmegen.nl/energieloket
  2. Klik op “Informatieavond voor huurders”
  3. Klik op “Aanmelden informatieavond”
  4. Vul uw gegevens in
    De avond wordt georganiseerd speciaal voor huurders in Nijmegen en Wijchen.

Vraag de gratis cadeaubon ter waarde van 50 euro aan (op=op)
Wilt u direct starten met energie besparen? Vraag dan nu de bon voor gratis energiebesparende producten aan. De bon heeft een waarde van 50 euro. Aanvragen doet u zo:

  1. Ga naar www.nijmegen.nl/energieloket
  2. Klik op “Cadeaubon aanvragen”
  3. Vul uw gegevens in en kies of u de cadeaubon in een webshop of bij een Nijmeegse Praxis, Karwei of Gamma wilt besteden
    Of vraag telefonisch een cadeaubon aan bij het Energieloket Nijmegen en bel 088 525 4110.