Bespaar op uw energiekosten met de waardebonactie van Winst uit je woning

De stijgende energiekosten vormen een steeds groter deel van uw totale woonlasten. Verduurzamen van uw woning is dan ook heel belangrijk. Talis doet dat onder andere door onderhoud aan uw woning en door duurzaam te bouwen. Maar ook kleine aanpassingen die u zelf kunt doen, dragen bij aan het verduurzamen van uw woning en dus aan lagere energiekosten. Daarom is de gemeente Wijchen samen met Winst uit je woning een waardebonactie gestart voor energiebesparende producten. Van deze actie die Accio graag promoot, kunt u profiteren.

Waardebonactie
Woont u in Wijchen en heeft u hierover een brief ontvangen met een roze Winst-uit-je-woning-waardebon? Dan kunt u meedoen met deze actie. Met de waardebon krijgt u € 70,- om energiebesparende producten te kopen. Bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop, LED-lampen, een radiatorventilator of een brievenbusborstel.

Doet u mee?
om gebruik te maken van de waardebon gaat u naar de website van Winst uit je woning: https://winstuitjewoning.nl/gemeenten/wijchen/. Bellen en mailen met Winst uit je woning kan ook via telefoonnummer 023 – 583 69 36 of via waardebon@winstuitjewoning.nl .
Woont u in Nijmegen en wilt u ook graag meedoen? Houd dan de website van Talis in de gaten. Daar verschijnt binnenkort informatie over de actie voor inwoners van Nijmegen.

Energiebesparende tips Woonbond
Komt u nog niet in aanmerking voor een waardebon of bent u sowieso geïnteresseerd in energiebesparende tips, ga dan naar de website van de Woonbond: https://www.woonbond.nl/energie/energie-besparen-en-energierekening#dossier-alle-onderwerpen