Bewoners Jerusalem: lagere huren en mogelijkheid aardgasvrije woningen

Afgelopen maanden is er hard gewerkt om het sloop/nieuwbouwplan voor de Nijmeegse wijk Jerusalem voor bewoners nog beter te maken. Dat is gelukt. Alle huren van de nieuwbouwwoningen gaan van € 663 naar € 619 per maand (prijspeil 2020). Bovendien kunnen bewoners, dankzij de gemeente en provincie, kiezen voor een aardgasvrije woning. 

Aardgasvrije woning
Bewoners kunnen kiezen voor een aardgasvrije nieuwbouwwoning. Dat biedt veel voordelen. De energielasten gaan omlaag, uw woning is klaar voor de toekomst en u draagt bij aan een beter milieu. In de folder kunt u meer lezen over een aargasvrije woning.

Bewoners kiezen zelf voor 15 augustus
Alle bewoners die voor een aardgasvrije woning in aanmerking komen, hebben van Talis een keuzeformilier ontvangen. Met dit formulier kunnen ze aangeven of ze voor een aardgasvrije woning kiezen. Het formulier moet voor 15 augustus binnen zijn bij Talis.

Inloopbijeenkomst 16 juli
Mensen die eerst meer informatie willen, kunnen terecht tijdens een inloopbijeenkomst op 16 juli aan de Boksdoornstraat 75. Daar kunnen ze ook de aardgasvrije apparaten in het echt zien. Alle bewoners die daarvoor in aanmerking komen, hebben van Talis een uitnodiging ontvangen.

Vragen
Bewoners uit Jerusalem die nu al vragen hebben, kunnen contact opnemen met Marijke Tieleman. Zij is tijdens kantooruren te bereiken via telefoonnummer 024 – 352 39 11. Krijgt u haar niet te pakken, stuur dan een mail naar jerusalem@talis.nl.