Corona, bericht van het bestuur

Op dit moment wordt de wereld geplaagd door het Coronavirus. De invloed van deze crisis is voor iedereen merkbaar en kan grote invloed hebben op uw persoonlijk leven.

Het bestuur van Accio respecteert en volgt de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dit betekent onder andere dat wij geen bijeenkomsten organiseren. Daarnaast beperken we als bestuur en werkgroepen zoveel mogelijk persoonlijk contact. 
Tegelijkertijd is het belangrijk dat u weet dat wij er juist in deze tijd voor u zijn. Onze dienstverlening gaat onverminderd door. Heeft u vragen, suggesties of ernstige signalen, laat het ons weten. Wij zijn bereikbaar via email, het formulier op deze website of per telefoon.

Achterbanraadpleging
In onze laatste digitale nieuwsbrief hebben wij aangekondigd dat u eind maart van Talis en van Accio een vragenlijst over geluidsoverlast zou ontvangen. Als gevolg van de Coronacrisis, is besloten dit onderzoek uit te stellen. Zodra de situatie het toelaat, pakken we dit weer op. Uiteraard zullen wij u daarover informeren.

Begrip en sterkte
Als bestuur van Accio vragen ook wij om u aan de richtlijnen van de overheid te houden. Daarnaast is het belangrijk om een beetje extra op elkaar te letten en begrip voor elkaar te tonen. Samen komen we ook deze crisis te boven.
Het bestuur wenst u veel sterkte in deze moeilijke tijd en hoopt dat u gezond blijft.