Heeft u uw voucher voor energiebesparende producten al verzilverd?

Eind vorig jaar ontving u als inwoner van Nijmegen of Wijchen een voucher voor energiebesparende producten. Deze is nog steeds geldig. Met deze waardebon koopt u energiebesparende producten. Een actie die Accio graag onder de aandacht brengt.

Waardebonactie
Woont u in Nijmegen of Wijchen en heeft u hierover een brief ontvangen met een waardebon? Dan kunt u meedoen met deze actie. Met deze waardebon koopt u energiebesparende producten. Bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop, LEDlampen, een radiatorventilator of een brievenbusborstel. Door het gebruik van energiebesparende producten bespaart u op uw energierekening.


Wilt u graag meedoen maar vindt u het lastig om te bepalen welke producten u moet aanschaffen? De energiecoaches helpen u daar graag bij. Deze vrijwilligers vinden het leuk om u te helpen met al u vragen rondom energiebesparing in huis. Wilt u weten wat ze voor u kunnen betekenen , ga dan naar de volgende pagina: https://www.talis.nl/ik-ben-huurder/duurzaamheid/energiecoaches/

Vanuit Wijchen?
Om gebruik te maken van de waardebon gaat u naar de website van Winst uit je woning. Daar ziet u ook hoeveel budget de gemeente Wijchen nog over heeft.

Doet u mee vanuit Nijmegen?
Ga dan naar de website van het Regionaal Energieloket van de gemeente Nijmegen.