Wervingscampagne energiecoaches Wijchen

Op initiatief van Talis, huurdersvereniging Accio en de gemeente Wijchen starten we een wervingscampagne voor energiecoaches.
Het doel van het project Energiecoaches is om inwoners bewust om te laten gaan met energie. Het gaat er binnen dit project om dat inwoners bewuster omgaan met energie door bijvoorbeeld de verwarming lager te zetten, lampen en andere apparaten na gebruik uit te doen en ‘s avonds de gordijnen tijdig dicht te doen, zodat de warmte beter binnen blijft. De energiecoaches leren allerlei simpele tips om energie te besparen. Met deze tips kunnen ze bewoners helpen en energie(kosten) te besparen.

Wervingscampagne
De energiecoaches starten in het najaar (september / oktober). Met het oog op de start in het najaar is het van belang dat we nieuwe coaches werven en opleiden.
Daarom starten we in juni een wervingscampagne. Dat doen we samen met de gemeente Druten. Beide gemeenten ontwikkelen daarvoor een website en plaatsen advertenties in de lokale bladen, facebook, Twitter, etc.

Meer informatie
Wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar l.van.den.boogaard@drutenenwijchen.nl. Zet uw naam, telefoonnummer en E-mailadres in de mail en dan nemen wij contact met u op. Zodra er meer bekend is, vindt u dat ook op deze website.